Apróhirdetés nyomtatott
önkormányzati újságban
(FIZETŐS)
NAGY HIRDETÉS
NYOMTATOTT ÖNKORMÁNYZATI
ÚJSÁGBAN (FIZETŐS)

 Minden, amit hirdetés feladáskor tudni érdemes - Gyakori kérdések és válaszok


- Mi ennek az űrlapnak a kitöltését ajánljuk (kattintson ide!), hogy az oda-vissza emailezgetést megspóroljuk önnek és magunknak is. Ha mindenképpen emailezni szeretne (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), ne felejtse el megjelölni melyik újság(ok)ban hirdetne!

- Kérjen ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével!
- Ha elfogadja az ajánlatot, megrendelő lapot (hirdetési szerződést) és díjbekérőt küldünk
- Ön megküldi méretre elkészített hirdetését
- A megrendelő lap aláírása és visszaküldése, valamint a hirdetési díj beérkezése után indítjuk a megjelenést
- Megjelenés után pdf-ben tesszük elérhetővé az újságot
Görgessen lejjebb és az űrlap alatt megtalálja az egyes újságokat, a lapokra kattintva pedig az árakat. Ha nem tudja mekkora méretre van szüksége, pontos árat adunk önnek, ha az űrlap kitöltésével elküldi nekünk apróhirdetését vagy nagy hirdetésének tervezetét.
A legtöbb kerületi újság kéthetente jelenik meg, de havonta jelentkezik a VII., IX., X., XIV., XVIII., XIX., XX., XXIII. kerületi lap. A pontos dátumokat megtalálja az oldal aljára görgetve az egyes lapokra kattintva vagy az űrlap kitöltése után ajánlatkérésre tudjuk küldeni.
Irodánk kizárólag interneten vesz fel hirdetést, ügyfélszolgálati irodát nem tartunk fenn.
Előnyben részesítjük a kész, méretre elkészített hirdetést, de szükség esetén elkészítjük Önnek. Sem a nyomtatott, sem az online hirdetés (banner) elkészítéséért nem számolunk fel díjat.
Igen. Erre akkor van lehetőség, ha egy újságban több lapszámra előre leköti hirdetését, ez általában legalább három-öt alkalom, kerületenként változó a feltétel. Pontos információt akkor tudunk adni, ha konkrét ajánlatot kér az űrlapon. Itt is választhat: apróhirdetés vagy nagy hirdetés
A fizetésre átutalással, bankkártyával vagy személyesen OTP banki befizetéssel van lehetőség. Nyomtatott újságban csak lapzártáig előre fizetett hirdetések jelenhetnek meg.
 • Címoldalon, vezércikk melletti hirdetés: 15.000 Ft+ÁFA / hét (minta)
 • PR-cikk megjelentetése (képekkel, térképpel) valamennyi kerületi aloldalunkon (minta), ha kész anyagot kapunk: 50.000 Ft+ÁFA / 2 HÓ. Ajándék: címoldali banner! (minta)
 • PR-cikk megjelentetése (képekkel, térképpel) valamennyi kerületi aloldalunkon (minta), ha az anyagot nekünk kell elkészíteni: 70.000 Ft+ÁFA / 2 HÓ. Ajándék: címoldali banner! (minta)
 • Banner elhelyezés a www.keruletiujsag.hu főoldalon PLUSZ annak alábbi aloldalain (minta)
  • 16-23 db kerületben (aloldalon): 120.000 Ft+ÁFA/HÓ
  • 11-15 db kerületben (aloldalon): 90.000 Ft+ÁFA/HÓ
  • 6-10 db kerületben (aloldalon: 50.00 Ft+ÁFA/HÓ,
  • 1-5 db kerületben (aloldalon): 30.000 Ft+ÁFA/HÓ.

- Töltse ki az alábbi űrlapot vagy küldjön emailt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
- Ha elfogadja az ajánlatot, megrendelő lapot (hirdetési szerződést) és díjbekérőt küldünk és bekérjük a hirdetést
- A megrendelő aláírása után megjelentetjük a hirdetést, PR-cikket, bannert. A hirdetés ön általi jóváhagyása és a díjbekérő befizetése után küldjük a számlát.

Kollégánk készséggel áll rendelkezésére a +36-30-713-5661 számon. Ezen az oldalon üzenetet is tud küldeni.

A sikeres együttműködés reményében üdvözlettel:
A KeruletiUjsag.hu Szerkesztősége

Az űrlap beküldése után görgessen az oldal tetejére, ahol ellenőrizheti, hogy sikeres volt-e a beküldés.

Hirdetésfelvétel: +36.30.713.5661, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. Javasoljuk a fenti ajánlatkérő űrlap kitöltését.

Kerületi önkormányzati újság - hirdetés feladás az alábbi kerületekbe

Budai lapok: I. Kerületi Újság (Várnegyed újság), II. Kerületi Újság (Budai Polgár, Hidegkúti Polgár), III. Kerületi Újság (Óbuda újság), XI. Kerületi Újság (Újbuda újság), XII. Kerületi Újság (Hegyvidék újság), XXII. Kerületi Újság (Városházi Híradó, Budafok)

Belvárosi lapok: V. Kerületi Újság (Belváros-Lipótváros), VI. Kerületi Újság (Terézváros újság), VII. Kerületi Újság (Erzsébetváros újság), VIII. Kerületi Újság (Józsefváros újság), IX. Kerületi Újság (Ferencváros újság)

Észak-pesti újságok: IV. Kerületi Újság (Újpest újság), XIII. Kerületi Újság (Kerületi Hírnök, angyalföldi újság), XIV. Kerületi Újság (Zuglói Lapok), XV. Kerületi Újság (Életképek újság)

Kelet-pesti újságok: X. Kerületi Újság (Kőbányai Hírek, Kőbánya Infó), XVI. Kerületi Újság (Kertváros), XVII. Kerületi Újság (Rákosmente újság)

Dél-pesti újságok: XVIII. Kerületi Újság (Városkép újság), XIX. Kerületi Újság (Kispest újság), XX. Kerületi Újság (Pesterzsébet újság), XXI. Kerületi Újság (Csepeli Hírmondó), XXIII. Kerületi Újság (Soroksár újság)