9.jpg 6.jpg 8.jpg

Hazánkban is évről évre folyamatosan nő a téli esküvők száma, ami nem véletlen. Amellett, hogy az évszak varázslatos hangulatot kölcsönöz az eseménynek, a dátumok tekintetében bőven van miből választani, ráadásul a nyugodtabb időszak miatt kipihentebb szolgáltatókkal találkozhatunk. A zalacsányi Zala Springs Golf Resort 2018 óta szervez téli esküvőket a legprofibb szakemberek közreműködésével.

Az esküvőknek minden évszakban megvan a maga szépsége, de egészen különleges, leírhatatlan varázsa van annak, ha két ember egy téli napon erősíti meg szerelmét és köti össze az életét.

A téli esküvő már önmagában magával ragadja az embert, hiszen nem egy szokványos esemény, és az is lehet, hogy a meghívottak zöme nem is járt még korábban hasonló rendezvényen.

„Én 2017-ben voltam először téli menyegzőn, amikor Zita és Gianni felejthetetlen napján vettünk részt. Emlékszem, Gianni akkor azt mondta, a hideg miatt a tűz jobban összehozza az embereket, mert együtt melegednek. Ez így is történt, a hegyekben az étterem előtt raktak egy óriási máglyát, és tűz körül körül ünnepelt a násznép. A Zala Springsben mi 2018 februárjában tartottuk meg az első téli esküvőnket havas tájjal és hétágas napsütéssel” – mondta Kotsy Zsófia, a Resort event managere.

A rendezvényszervező arról beszélt, a nyári esküvők megszokottak, nagyon nehéz váratlant húzni, de télen már a természeti körülmények is adnak egyfajta pluszt.

„Kint ropogósan friss a levegő, hópelyhek és jégkristályok borítanak be mindent. Bent a melegben pedig forralt bor, narancs és ánizs illata lengi be a teret. Télen mások a színek és olyan alapanyagokat, ízeket használhatunk, melyekre a meleg időben nem is gondolunk. Klubházunkban a 2019-es szezont hópehely dekorációval tettük különlegesebbé. Ez még jobban tükrözi az egyediséget, hiszen a hópihék is mind különbözőek” –fogalmazott Kotsy Zsófia.

A Zala Springs Golf Resort event managere szerint mivel a téli esküvő még csak most kezd divatba jönni, bőven van milyen dátumból választani, és szintén pozitívum, hogy a nyugodtabb időszak miatt kipihent szolgáltatókkal találkozhatunk.

Mint fogalmazott, mivel télen nehezebb lehet a közlekedés, rendkívül hasznos, ha az esküvői helyszín szálláshelyet is tud biztosítani. Ezért is szerencsés választás a Zala Springs Golf Resort.

„A ceremónia és parti helyszínéül szolgáló klubház mellett modern szobák is rendelkezésre állnak, sőt, a házasulandók egy csodás panorámájú penthouse lakásban készülődhetnek a nagy eseményre” – vázolta a lehetőséget a rendezvényszervező, megjegyezve, hogy ruhaválasztás szempontjából fontos számolni a hidegebb időjárással. Ilyenkor a meleg kiegészítők nagy segítségére lehetnek a párnak.

A Zala Springsnél a helyszín lefoglalása után segítenek a házasulandóknak a legprofibb szolgáltatók beajánlásával, és általában minden párral készítenek egy forgatókönyvet a nagy napról.

Az esküvőket egyébként manapság már két évvel hamarabb el kell kezdeni megszervezni, de a téli menyegzőket elég fél-egy évvel előbb elkezdeni.

 

hirdetés

Kormányablak hírek

A hírcsatorna nem található.

A Budapest rovat további hírei

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik a 2023/2024-es tanév érettségi vizsgaidőszaka. A következő hetekben 1161 helyszínen várhatóan több mint 112 700-an...
A jövő a zöldenergiáé, Magyarország élenjáró szerepre törekszik a tiszta forrásból megtermelt energia termelésében és tárolásában. Az időjárásfüggő megújulók természetes teljesítményingadozásának...
Az egészségügyi adatvagyon kezeléséhez szükséges informatikai fejlesztésekre hétmilliárd forint vissza nem térítendő forráshoz jut az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) – közölte az intézmény...
A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik pénteken a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka – közölte az Oktatási Hivatal kedden az MTI-vel.
Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a...
Magyarország konzervatív sziget az európai progresszív liberális óceánban – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a CPAC Hungary konferencián csütörtökön Budapesten.
A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti...
Átadták a megújult Sió-zsilipet kedden, az újjáépített Sió-zsilip közösségi térré alakított, parkosított egykori üzemi területe szerdától nyitva áll a közönség előtt.
A tartós álláskeresők elhelyezkedését segíti az 1,7 milliárd forint hazai forrásból megvalósuló program, amelyre hétfőtől lehet jelentkezni – mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)...
Az Észak-Pest és Dél-Buda közötti átszállásmentes villamoskapcsolatról indít kérdőíves társadalmi egyeztetést a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A címlapról

Pénteken a nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival...
A jövő a zöldenergiáé, Magyarország élenjáró szerepre törekszik a...
Az egészségügyi adatvagyon kezeléséhez szükséges informatikai...
A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival kezdődik...
Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök...
Magyarország konzervatív sziget az európai progresszív liberális...

Könyvajánló

Dr. Szántó Szilvia, a Budapesti Gazdasági Egyetem mentálhigiénés tanácsadója egy háromrészes regény után (Nárcisz-trilógia), idén elkészült a történethez tartozó terápiás könyvvel is, ami segít azoknak, akik a regény főszereplőjéhez hasonlóan átéltek érzelmi vagy más típusú bántalmazást.
„Az elmúlt 500 évben azok a nemzetek emelkedtek fel, amelyek a pénzt tőkévé alakították, feltaláltak és bevezettek új technológiákat, a társadalom széles rétegeinek adtak tudást, és teret adtak a tehetségek érvényesülésének” – többek között erre hívja fel a figyelmet legújabb kötetében Matolcsy György, majd hangsúlyozza: „A múlt sikerei azonban nem adnak pontos iránytűt, mert a történelem, benne a gazdaság törvényei döntő pontokon megváltoztak. Azokat érdemes követni, akik már a jövőből hozzák előre a működésüket, és már korunk gondolati forradalmára, ezen belül a fenntartható közgazdaság törvényeire építik működésüket.”
Megjelent a Pallas Athéné Könyvkiadó legújabb kiadványa.
A legnagyobb és legkomplexebb iparág az emberiség történetében.

Blogok, vélemények, olvasók írásai

A gyorsabb áthaladás ILLÚZIÓJÁNAK érdekében, kérjük fáradjanak az önkiszolgáló kasszákhoz!
Csütörtök este 6 óra, munka utáni bevásárlás, hatalmas sorok a kőbányai Sibrik Lidlben.
Átfógó, a teljes lakosságot célzó pénztárosképzést indítottak a kiskereskedelmi láncok Magyarországon.

Civil szervezetek, alapítványok, egyesületek hírei

Úgy érzed, hogy sok probléma nyomja a vállad? Olyan nehézségekkel küzdesz, amit senki nem ért meg? Úgy gondolod, hogy egyedül vagy ezekkel a gondokkal?
Több mint 7 évtizeden át volt Kispest lakosa a jeles tanárember, Pataki Gyula.
A Milestone Intézet idén is tanulmányi ösztöndíjat hirdet különösen rászoruló és/vagy roma tehetségek számára.


A hajhullás a 30-50 közötti férfiak 30%-át érinti, efelett az arány 50%-ra nő. Nem lehet csupán néhány kenc segítségével háborút viselni. Legyőzéséhez bizony műtétre van szükség, már amennyiben nem tudunk beletörődni a hajhullásba. Nézzük, mi történik a műtét során. (x)

A magyar szív örökre befogadta és intézményesítette a vajazó kést, mint univerzális eszközt, azonban a ház körüli teendőkre azért vannak ma már jobb, használhatóbb alternatívák.